alla kategorier
ENEN
VÅR HISTORIA

Smith Deng, grundaren av Champion Fireworks, etablerade det 2005. Dessförinnan har han arbetat inom fyrverkeribranschen i över 10 år. Med sin kärlek till fyrverkerier och rika erfarenhet av fyrverkeriproduktion ledde Smith mästarfyrverkeriet hela vägen framåt. Nu har det blivit en av de bästa fyrverkerileverantörerna i Liuyang, Kina, som har 6 joint venture-fabriker och över 80 stabila kooperativa fabriker, exporterar fyrverkerier till över 30 länder.

VÅR KULTUR

Champion Fireworks respekterar den individuella karriärutvecklingen för varje anställd och gör varje anställd till en elit inom fyrverkeribranschen. Vi är fast beslutna att skapa den bästa försörjningskedjan för fyrverkerier, förse kunder med högkvalitativa och billiga fyrverkeripjäser, och att uppnå långsiktig stabilitet och en win-win-relation.

VÅRA FABRIKTER

90% av champion fireworks fabriker är klass A eller B stora fabriker, vilket innebär kvalitetssäkring och snabb leverans. Våra fabriker täcker de huvudsakliga fyrverkeriproducerande områdena i Kina, inklusive Liuyang, Liling, Shangli och Wanzai, och förser kunder med det bredaste utbudet av fyrverkerier.

bt1
bt2
bt3
bt4
bt5
bt6

VÅR CERTIFIKAT

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA CHAMPION FYRVERKERI

Din pålitliga fyrverkerileverantör i Liuyang, Kina
Konkurrenskraftigt pris/Stabil hög kvalitet/Anpassad förpackning/Leverans i tid

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA CHAMPION FYRVERKERI